HTML

perszóna

A "nomen est omen" jegyében a Perszónákról, ahogyan egy valamikori rádióműsoromban is, vagyis a női személy - ( persona ) ama változatáról, amelyik igenis "grata", azaz kívánatos, meg értelmes, érdeklődő, nem éri be "csókkal és könnyel", meg szappanos bóvlikkal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

hiábavalóság

2007.06.13. 11:45 soriamoria

Jó ideje nem írtam. Mert cserbenhagytak a gépek. Mert  mindenféle fontosnak látszó dolgot  kellett elintéznem. Mert tökéletesen hiábavalónak tűnt, amiket  elkezdtünk Mert alighanem  alkalmatlanok vagyunk a valódi szervezkedésre. Mert odabent, a Rádióban csupa kiégett, megkeseredett, de mégis kapaszkodni vágyó ember. Mert idekint sebeinket nyalogatjuk, álmodozunk, tanácstalankodunk. Alighanem vége. És ezt nagyon nehéz kimondani, de lassan muszáj. Mert a legklasszabbak is távolságtartók, miközben baromira sajnálkoznak, hogy nahát, mik nem történnek! Dehát, ugye, nem vagyuk eléggé tájékozottak ahhoz, hogy tiltakozzunk...És eléggé erős az az érzésem, hogy rendesen lefékezték a sajtót! Nehoy már tényleg tájékozódhassanak a népek! Nna, most abba is hagyom, azon gondolkodva, hogy talán becsukom ezt a sehová sem vezető blogot, és más néven újra kezdem. Talán mégis az a legjobb, ha a sajátomon. Arra hátha fölfigyel még pár ember...bár magamutogatásnak tűnhet, s azt utálnám.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagora.blog.hu/api/trackback/id/tr4697902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása