HTML

perszóna

A "nomen est omen" jegyében a Perszónákról, ahogyan egy valamikori rádióműsoromban is, vagyis a női személy - ( persona ) ama változatáról, amelyik igenis "grata", azaz kívánatos, meg értelmes, érdeklődő, nem éri be "csókkal és könnyel", meg szappanos bóvlikkal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

esti kérdések

2007.06.16. 23:13 soriamoria

Milyen nehéz akkor írni, ha pontosan tudod, hogy sehová sem jutnak el a gondolataid. Ma végre jelentkezett a főszerkesztő, és arra kért, rövidítsem úgy a felére azt az írást, amelyet nagyon jó lenne megjelentetni. Igazán nem miattam. Pocsék munka szavanként gyomlálni a saját, baromi fontosnak hitt gondolatainkat! De mégis, fel annyira vagyok fáradt, mint az eltéblábolt napokban. Ezért is ülök még mindig a gépnél, s motyogok itt, már csak magamban. Jó lenne úgy megtanulni a blog "felöltöztetését" is, mint Korányi Tamás! És jó lenne találni egy lapot, ahová én is elhelyezhetném pár dolgomat, mint Szigeti a Kroó-interjút. Jó lenne végre összerendeződni. Erre föl a hülye fogaim pont most pottyantak ki, s vajon, itthon lesz-é a doktoruk? Igazán jó lenne kihúzni őszig a nagytatarozást. Most meg vakációzni, mondjuk, s nem öt percenként keresgélni, szól-e bárhol rólunk-értünk a harang!  Nna, ennyi önsajnálat épp elég mára, bon soir et bonne chance, mademoiselle! Ez most itt egy tiszavirág, Máté kezétől, csak nem tudom méretezni. Kár. Sőt, most el is tűnt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagora.blog.hu/api/trackback/id/tr73100068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása